top of page

PALVELUT

“Yhteistyö Z-onen kanssa on ylittänyt kaikki odotukset. Sisällöt ovat olleet juuri sitä mitä haluttiin ja materiaalit toimitetaan aina aikataulussa.”

- Kimmo Levonen, markkinointipäällikkö, CAP-Autokoulu

PALVELUT

Sisällöntuotanto
Olemme erikoistuneet UGC-sisällöntuotantoon - erityisesti TikTokissa. Hyödynnämme projekteissamme aina asiakkaan brändiin, kohdeyleisöön ja tavoitteisiin sopivia sisällöntuottajia sekä vaikuttajia. Tuotamme kustannustehokkaasti TikTokin lisäksi sisällöt myös muihin somekanaviin!

Vaikuttajamarkkinointi
Teemme vaikuttajien kanssa aidosti vaikuttavaa ja tuloksellista sisältöä. Vaikuttajamarkkinointi TikTokissa eroaa muista somekanavista, ja vaatii syvällistä vaikuttajakentän, trendien ja kohderyhmän tuntemusta. Tiimimme koostuu somevaikuttajista, ja tunnemme syvällisesti TikTokin vaikuttajakentän, trendit ja lainalaisuudet. Vahvuutemme on luova kampanjasuunnittelu ja kyky ilmiöittää brändiviestintää juuri oikeiden vaikuttajien avulla!

Mainonta
Tarjoamme kustannustehokkaasti maksetun mainonnan ajamisen ja kohdennuksen palveuita kaikissa somekanavissa. Tiimillämme on yli kymmenen vuoden kokemus mainontatyökalujen hyödyntämisestä eri somekanavissa, sekä ymmärrys somekanavien erityispiirteistä mainonnassa.

Valmennukset
Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaan toimialan ja liiketoiminnan tavoitteiden mukaisesti räätälöidyn valmennuskokonaisuuden, joka antaa valmiudet hyödyntää sosiaalista mediaa markkinoinnissa ja brändiviestinnässä sekä tulosten kasvattamisessa. Olemme toteuttaneet erilaisia valmennuksia monipuolisesti yritysasiakkaille, oppilaitoksille sekä järjestöille.

esimerkkejä asiakkaista

SOMEKANAVIEN HALTUUNOTTO
TIKTOKIN HALTUUNOTTO
BRÄNDIUUDISTUS
ASIAKKAITAMME
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page