top of page

MEISTÄ

Z-ONE TIIMI

Z-Onen perustajat Anni ja Miika ovat markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijoita sekä somevaikuttajia.

ANNI MARJOMAA

Anni on opiskellut viestintää Helsingin yliopistossa sekä työskennellyt muun muassa viestintätoimisto Milttonissa, Ulkoministeriössä sekä New Yorkissa nopeatempoisessa ympäristössä YK-tehtävissä.

Annilla on monipuolinen kokemus yritysjohdon konsultoinnista sekä valmennuksista niin yhteiskuntasuhteiden kuin markkinointiviestinnän asiantuntijana. Digitaalisessa markkinoinnissa Anni on erikoistunut sosiaalisen median orgaanisen kasvun strategioihin ja kehitykseen sekä lyhytvideo-formaattiin.


Anni on myös itse TikTok-sisällöntuottaja, ja hänen @anniesofian kanavallaan on yli 89 000 seuraajaa. 

ANNI.MARJOMAA@Z-ONE.FI
Anni Marjomaa | Z-ONE

MIIKA SUVANTO

Miika Suvanto | Z-ONE

Miikalla on yli kymmenen vuoden kokemus kaupallisesta sosiaalisesta mediasta - niin toimistopuolelta kuin itse vaikuttajana. Miikalla on monipuolinen kokemus vaikuttajamarkkinoinnista, maksetusta mainonnasta sekä sisällöntuotannosta. Vahva asema kentällä näkyy mm. luottamuksena ja monille vaikuttajille Miika on ensisijainen henkilö jota lähestytään haasteiden ja erilaisten kysymysten äärellä. Mielenkiinto ja intohimo sosiaalista mediaa kohtaan näkyy vapaa-ajan harrastuksissa erilaisten projektien kautta - esimerkiksi yhteisöjen rakentamisessa.

 

Monet nuoret ovat kasvaneet Miikan sisältöjä seuraten ja mies onkin monille suomalaisille tuttu kasvo niin omilta kanaviltaan kuin myös muiden vaikuttajien alustoilta - ja edelleen hänen aktiivinen vierailunsa esimerkiksi muiden vaikuttajien YouTube-videoilla ja podcast-jaksoissa viihdyttävät satojatuhansia suomalaisia. Mieheltä löytyy kaksi TikTok-kanavaa joilla molemmilla on noin 100 000 seuraajaa. Somesta Miikan löytää nimimerkillä @pikahutz.

MIIKA@Z-ONE.FI

z-one tiimi

Hyödynnämme projekteissamme aina vaikuttajia sekä sisällöntuottajia, jotka valitsemme asiakkaan brändin, kohderyhmän ja tavoitteiden pohjalta.

TUTUSTU VAIKUTTAJIIMME, joiden kanssa olemme suunnitelleet ja toteuttaneet onnistuneita kampanjoita asiakkaillemme!
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page