top of page

KÄYTTÖEHDOT

KÄYTTÖEHDOT
Z-ONELLE LÄHETETTYJEN MATERIAALIEN KÄYTTÖ- JA ESITYSOIKEUDET

Toisinaan pyydämme seuraajiltamme materiaalia kanaviimme; Tällainen materiaali voi olla esimerkiksi meet and greeteissa syntynyttä, seuraajien kanssa yhdessä tuotettua materiaalia, erilaiset seuraajatempaukset tai vaikka esimerkiksi shoutout -tyylinen seuraajien nostaminen. Tällaisissa materiaalien keräämistilanteissa sinun lataajana on luettava, ymmärrettävä ja hyväksyttävä käyttöehtomme koskien tällaista materiaalia:

Vakuutan, että olen täysi-ikäinen tai vaihtoehtoisesti minulla on huoltajan lupa lähettää materiaali Z-onelle. 

Vakuutan, että minulla on kaikki oikeudet luovuttaa materiaali Z-onelle. Lisäksi sinulla tulee olla tarvittava lupa niiltä henkilöiltä jotka esiintyvät materiaalissa tunnistettavasti. 

Oikeudet videotuotantoon tai muuhun materiaaliin:

 

Immateriaalioikeudet laajassa merkityksessä kattaen tekijänoikeudet, patentit, tavaramerkit ja muut lailla suojatut immateriaalioikeudet sekä omistusoikeus tämän sopimuksen puitteissa tuotettuihin videotuotantoihin (tai muuhun materiaaliin) ja niiden valmistuksessa tai muutoin syntyneisiin muihin materiaaleihin ja versioihin, kuten syntyneeseen kuvausmateriaaliin, valokuviin, videoihin, ääneen, vedoksiin ja muuhun kuvauksissa tuotettuun materiaaliin (kaikki edellä mainittu yhdessä ”materiaali”) kuuluvat yksin vaikuttajaverkosto Z-one:lle. Z-one omistaa myös kaikki oikeudet videotuotannnon ja materiaalin kopioihin, käännöksiin, sovituksiin, muutoksiin, uudelleenjärjestelyihin, muokkauksiin tai johdannaisiin, mukaan lukien niiden parannukset tai kehitykset ja kaikenlainen levittäminen. Edellä mainitut oikeudet syntyvät Z-one:lle välittömästi ja samanaikaisesti kyseisen videotuotannon ja materiaalin tuottamisen yhteydessä.

 

Moraaliset oikeudet siirtyvät siinä laajuudessa, kuin se on soveltuvan lain mukaan mahdollista.

 

Luovutuksen perusteella Z-one:llä on oikeus käyttää materiaalia kaikessa tuotannossaan haluamallaan tavalla. Videotuotannon markkinointiin otettuja valokuvia käytetään mm. ohjelman verkkosivuilla sekä Z-onen sosiaalisen median kanavissa.

Materiaalin lataajana ymmärrän, että Z-onella on oikeus muokata ja käsitellä materiaalia kanavalle. 

  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page