top of page
fashion-lifestyle-beautiful-young-woman-

Mikä Fype on? (kesken)

Fype on viidentoista erittäin suositun Tiktok-vaikuttajan muodostama ryhmä. Ryhmän tarkoitus on ilahduttaa suomalaisia kuluttajia kuratoimalla suosittujen vaikuttajien sisältöjä ja ajankohtaisia ilmiöitä yhden tilin alle! Ryhmä koostuu hyvin erilaisista sisällöntuottajista ja persoonista - ja näin ollen ryhmän yhteinen tili on oivallinen kanava silmällä pitää missä Suomitiktokissa mennään!

tähän joku lyhyt kuvaus..  haluamme luoda ilmiöitä, muuttaa maailmaa, yhteiskunnallisia asioita..  ryhmäläisien omat somet.. yhteiset projektit, auttaminen.. yhteiseeen ryhmään panostaminen.. lojaalius, luotettavuus ja avoimmuus / rehellisyys.. vaikeista asioistakin pitää pystyä puhumaan (s.. ja niistähän on puhuttu ryhmänkin sisällä.. 

 

Fypeläiset liputtavat myös terveiden ja oikeudenmukaisien arvojen puolesta

Ryhmäläiset edustavat uutta z-sukupolvea ja ovat omaksuneet arvoihinsa jo nuorena vastuulliset ja oikeudenmukaiset arvot. Ryhmäläiset peräänkuuluttavat niin yhdessä, kun erikseen yhdenvertaisuutta, tasa-arvoa, vastuullisuutta ja kestävääkehitystä. Fypeläiset haluavat, että kaikilla on hyvä olla ja sen vuoksi ryhmä ilahduttaa päivittäisellä sisällöntuotannolla seuraajiaan tuoden samalla iloa seuraajien arkeen - kiusaamisefekti.. että sanoo ei kiusaamiselle

 

Me olemme Fype 

Fype

bottom of page