top of page
Uusi TV-kanava aloitti lähetykset 9.5. TELEVISION kanavapaikalla 19 sekä netissä INEZ.fi

INEZ Media tulee täydellä vauhdilla osaksi suomalaista mediakenttää. Kyseessä on ainutlaatuinen viihdekonsepti, joka yhdistää perinteisen television ja modernin sosiaalisen median viihdekokonaisuudeksi, josta katsojan on helppo nauttia.

INEZ räjäyttää televisiokanava-ajattelun totaalisesti

Ohjelmiston peruspilareina ovat sosiaalisen median vaikuttajien ja INEZ Median yhdessä tuottamat laadukkaat ohjelmakonseptit ja sisällöt. INEZ Media on ensimmäinen Social TV -kanava ja sen keskiössä on aito sitoutuminen yhteisön kulttuuriin. INEZin ohjelmasisällöt ovat monipuolisia ja jatkuvasti muuttuvia, joissa huomioidaan sosiaalisen median nopeatempoinen rytmi ja ilmiöt. 

Ohjelmiston sydän rakentuu Famestream-livelähetykseen Livelähetyksen ajankohta on arkisin klo 15.00 – 18.00. Kolmen tunnin viihdepläjäys pitää sisällään ajankohtaisia asioita musiikista, ilmiöistä, peleistä, lifestylestä sekä yleisistä some-maailman mielenkiintoisista uutisista. Ohjelmaslotit ovat kestoltaan viidestä minuutista puoleen tuntiin. Myös asiaohjelmat ja yhteiskunnalliset aiheet tulevat osaksi INEZiä, jonka yksi arvoista on yhteisöllisyys. Yhteisöllisyys  näkyy myös katsojiin päin eli katsojien lähettämät videot ovat osa ohjelmavirtaa

Be part of it, be INEZ.

bottom of page